“Ik werd ontvangen met mijn verhaal, mijn zorg en mijn geschiedenis in een hele warme en open sfeer. Fijne aandachtige mensen en door hun vragen werden de dingen helder. Ik zie de kracht(en) die mijn familie me heeft meegegeven. Wij praten veel één op één in onze maatschappij, vooral over problemen. Een familieraad voelt fijn. Verschillende krachten die bundelen om te helpen.” M.D.

Geplaatst in ervaringen | Een reactie plaatsen

“Ik heb de bijeenkomst ervaren als een rustpunt en een startpunt om weer verder te gaan”
R. (intervisiebijeenkomst bij een organisatie)

Geplaatst in ervaringen | Een reactie plaatsen

We zijn als gezin (alleenstaand moeder met 1 puberzoon en 2 volwassen zoons) op de BeschermJassenPoli geweest. We werden allerhartelijkst ontvangen met lekkere soep en brood. De bijeenkomst was intensief, waardevol, verhelderend en steunend. Wat we heel erg fijn vonden was dat de familie(-stamboom) met de bijbehorende krachten, talenten, wonden en verliezen werd gevisualiseerd met behulp van een genogram.
Daarnaast vonden we het mooi en waardevol om de onderlinge familiepatronen en -verbanden te ontdekken. Deze werden blootgelegd en zeer respectvol besproken. Veel thema’s die spelen in ons gezin bleken ook in voorgaande generaties te hebben gespeeld. Heel verrassend en helpend. Na deze sessie kunnen we zeker verder aan de slag met het hervinden van krachtbronnen en het verwerken van verliezen en crises. We komen bovendien graag nog eens terug voor een vervolg!

A.

Geplaatst in ervaringen | Een reactie plaatsen